Onze behandelingen

Behandelingen bij Body Care Centre zijn een ware ervaring! Wij werken met deskundige huidtherapeutes en schoonheidsspecialistes, die de gezichtsbehandelingen volledig afstemmen op uw wensen en op de kenmerken van uw huidtype om voor huidverbetering te gaan. Wij werken met het merk Precious Beauty CARE die u huid in top conditie kan brengen.

Precious Beauty CARE is volledig organisch, biologisch geteeld, hypo allergeen, parabeen vrij, paraffine vrij, vrij van chemicaliën, niet op dieren getest en zelfs het parfum is volledig natuurlijk. Met trots kunnen we vermelden dat deze producten gecertificeerd zijn van het keurmerk NATRUE. De Precious Beauty CARE producten hebben een geweldige prijs/kwaliteit verhouding en zitten vol natuurlijke vitamine A,E,C,B,K,H,I en zit vol mineralen.

De gezichtsbehandelingen van Body Care Centre zijn geschikt voor zowel dames als heren van iedere leeftijd en huidskleur. Wij bieden gezichtsbehandelingen voor alle huidproblemen aan en tevens voor het advies voor thuisgebruik bent u op het goede adres.

Huidproblemen oplossen

Body Care Centre heeft zeer effectieve behandelingen voor:

- Anti-aging waarbij we ons richten op rimpels en slap wordende huid met o.a. een bindweefselmassage

- Acne, we streven ernaar om binnen enkele weken van acne af te zijn (vergoedingen van de verzekeraar is mogelijk)

- Rosacea

- Eczeem

- Droge huid, met gerstekorrels

- Gevoelige huid met roodheid, schilfers en jeuk

- Pigmentvlekken

- Rokershuid,

- Mannen

- kinderen

- baby’s

Mocht u Interesse of vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Hoe werken wij?

Wij werken effectief! Body Care Centre geeft uw huid de kans om één uur lang natuurlijke actieve ingrediënten op te nemen. Iedere behandeling wordt volledig naar uw wensen ingevuld en samen met onze jaren lange ervaring en kennis halen wij het maximale uit uw huid.

Wij vinden het een eer om u te mogen ontvangen en er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat u geholpen ben, kunt genieten van een prachtige huid en op een natuurlijke manier mooi ouder kunt worden.

 

Enjoy your natural beauty!

Mocht u Interesse of vragen hebben, neem dan contact met ons op.