LeviSsime

Het geheim van een stralend en jong uiterlijk.

LeviSsime is een top cosmeticalijn en heeft zowel kwaliteitsproducten voor huidverbetering als huidverzorging en is toegesneden voor alle huidtypen. De huidverbetering komt onder meer tot stand door stamcelverbetering, maar ook middels het gebruik van fruitzuur peelings en ampullen. LeviSsime heeft het hoogste niveau van werkbare stoffen en is vrij van parabenen, parafines en sulfaten. De producten zijn milieuvriendelijk, dierproefvrij en hypo-allergeen, dus veilig voor gebruikers met allergieën.

LeviSsime wordt al 35 jaar geproduceerd in Spanje bij Nirvel Cosmetics. Nirvel heeft een eigen laboratorium en werkt samen met de Universiteit van Valencia om de beste innovaties en kwaliteit te kunnen leveren. Ieder nieuw ingrediënt wordt zorgvuldig onderzocht en pas na uitvoerige vrijgave-testen toegepast in de product lijnen. Ten slotte hebben de LeviSsime producten een goede prijs kwaliteitsverhouding en betaalbaar.

Over de hele wereld vindt u LeviSsime in exclusieve schoonheid- en huidverbeteringsinstituten. Onze LeviSsime gezichtsbehandelingen in combinatie met thuisgebruik van deze top cosmetica leveren de allerbeste schoonheidsresultaten op voor uw gezicht.

 

Volg de nieuwe LeviSsime ontwikkelingen op Instagram
Lees meer over de LeviSsime innovatie 2017: BIOMIMETIC Plasma
Exclusief toegankelijk voor Body Care Centre cliënten