Your beauty is our duty!

Body Care Centre focust zich al 20 jaar op huidverbetering. Wij richten ons op huidproblemen en het verbeteren van de huidconditie. In deze perioden hebben wij al meer dan 1.000 mensen geholpen.

Wij werken met bewezen huidverbeteringstechnieken en met de effectieve, hoogwaardige, natuurlijke en betaalbare producten van Precious Beauty CARE en Top Cosmetica LeviSsime. De producten zijn parabenen- en paraffine vrij, milieuvriendelijk, dierproefvrij, hypoallergeen en dus veilig voor gebruikers met allergieën. Ingrediënten zijn onverwarmd hierdoor erg sterk, vol natuurlijk vitamine AECBDFHI en vol mineralen.

We verwelkomen je graag en zullen er alles aan doen om het maximale uit je huid te halen op een natuurlijke manier.

 

Hoe werken wij?

Wij werken anders dan anderen! Het grote verschil met andere instituten is dat Body Care Centre uw huid de kans geeft om één uur lang actieve ingrediënten op te nemen. Iedere behandeling krijgt een effectieve ampul, 20 ml nachtcrème dat in gemasseerd wordt, samen met etherische oliën en serums. Deze massage crème is speciaal voor uw huid samengesteld. Wij halen oppervlakkige en diepliggende onzuiverheden weg door het gebruik van een milde (fruitzuur-) peeling en zo nodig naaldjes. Ook worden uw wenkbrauwen bijgewerkt. Kortom: onze behandelingen zijn van topkwaliteit, effectief en leveren een prachtig resultaat! Alle kennis is in huis om u te adviseren hoe u uw huid kunt conditioneren/veranderen en verzorgen om zo mooi mogelijk ouder te worden.

Mocht u Interesse of vragen hebben, neem dan contact met ons op.